CLICK my AD

Sunday, June 27, 2010

MIHAS 2010



Semalam kami pi MIHAS, Malaysian International Halal Showcase 2010 di perkarangan Matrade, Jln Duta, KL. Last year pun kami pergi. Tahun ni rasanya lagi besar dengan empat khemah mega untuk pemeran. Orang bersesak-sesak saya tengok. Terdapat lebih dari 500 penyertaan dari lebih dari 30 negara mengambil bahagian dengan pelbagai jenama terkenal dan produk Islamik dan halal. Biasa la kan sample makanan dan minuman memang banyak, tak payah lunch kami semalam. Shopping punye shopping sampai tak menang tangan - pilihan kami kurma bertangkai, aneka biskut, coklat, barangan makeup, aneka snek, pelbagai minuman, dan macam2 lagi lah. Seronok. Hari ni last day, jadi bawalah keluarga berkunjung ke sana.

@@@

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...