CLICK my AD

Wednesday, August 14, 2013

Cameron Highland

Kalau nak cari hotel yang tak ada aircond maka Cameron Highland jawabnya. Tapi shower kena ada heater la kan. Kalau tak memang tak mandi la jawabnya. Pusat peranginan Cameron Highland ini memang terkenal dengan cuaca yang dingin dan nyaman. Pemandangan yang indah dan udara yang segar. Maka ia menjadi destinasi popular untuk rehat dan santai. Ladang2 teh menjadi tarikan utama. Kebun2 sayur yang banyak di lembah2 dan lerengan bukit menjadikan tempat ini menarik dan unik. Terdapat juga banyak strawberi park, rose farm dan bee farm untuk di terokai. Kedai2 souvenior yang banyak dan pasar malam di Berincang pada setiap hari sabtu memang popular. Anyway yang best bagi saya ialah aneka sayur2an yang terdapat di sini. Harganya juga sangat berpatutan.
















Breathtaking Views
Fresh and Cool Air
Vegetable Delights
Tea & Strawberry
Corn & Roses
and the Bees..

2 comments:

smRose said...

Salam kenal,

Suka baca dan tengok gambar-gambar kat blog ni.

School Of Tots said...

TQ smRose. Destinasi menarik untuk santai bersama keluarga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...