CLICK my AD

Sunday, January 24, 2010

Raikan Suasana


Semalam pi ziarah anak saudara yg accident di Ampang Puteri. Pastu singgah ambik amir yg balik weekend kat LRT Jelatek. Ooo sebelum tu pi breakfast nasi belauk kat Restoran Mak Wan dekat Pasar Keramat. Dah lama tak merasa nasi belauk ni, memang power.
Malam tadi pulak lepas ambik kakak yang habis kerja shift malam pada pukul 12 tgh malam, kami anak beranak singgah 'dinner' kat Bistro Salam Sentosa. Roti milo, roti planta, dan capati jadi pilihan. Minuman pulak milo ais, teh tarik dan nescafe tarik. Hari ni mama masak special rojak mee, fuuhh boleh tahan. Ok lah kami nak pi jogging ni...bye. Kakak dah pi kerja. Amir lak dah balik UIA.

@@@

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...